dissabte, 4 de març del 2017

EXPOSICIONS DEL PROJECTE

Com ja sabeu, aquest curs a P-4 fem el projecte dels Elefants! Aquesta setmana els nens i nenes dels Lleons han començat les exposicions! Estem aprenent moltes coses!


La Diana ens ha parlat sobre les diferències que hi ha entre l'elefant africà i l'asiàtic. El que mengen, quants mesos està a la panxa de la mare i que beu llet de les mamelles de la mare. També ens ha ensenyat al mapa on és l'Àfrica i l'Àsia. 


La Nerea ens ha parlat de les diferències que hi ha entre l'elefant africà i asiàtic. Ens ha parlat de la mida, els ullals, la trompa, les orelles, la cua, les ungles... També ens ha parlat de què mengen i dels sentits que tenen més desenvolupats.


El Xavi ens ha parlat del elefants que viuen a la Sabana. Ens ha descrit com són aquests elefants i ens ha explicat un munt de coses que fan amb la trompa. També ens ha explicat que van en ramats i protegeixen a les cries.


La Laia ens ha explicat que són mamífers ja que neixen de la panxa de la mare i beuen llet de les mamelles. Ens ha explicat que tenen molta memòria i que els ullals són de vori i els caçadors els volen per vendre-ho i poder fer joies.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada