dissabte, 11 de març del 2017

EXPOSICIONS DEL PROJECTE

Aquesta setmana han fet les exposicions del projecte aquests alumnes:


 L'Aitana ens ha explicat que els elefants són mamífers, estan a la panxa de la mare 22 mesos, i beuen de la seva llet. Ens ha explicat com agafa aliments amb la trompa i què menja. També ens ha explicat com cuiden les mares als elefantets quan hi ha perill.


El Bruno ens ha explicat on viuen els elefants (Àfrica, Àsia, la selva i la sabana), les parts d'aquest animal, les diferències entre l'asiàtic i l'africà, què mengen, com viuen i com neixen. Ha portat una corona molt xula i original d'elefant.


La Daniela ens ha explicat que els elefants viuen a la selva i a la sabana i ens ha dit les diferències entre un lloc i un altre. També ens ha parlat sobre les diferències entre l'elefant asiàtic i l'africà. Com li agrada banyar-se i que viuen en ramats.


El Mario ens ha explicat  que els elefants medeixen uns 4 metres (com 4 nens un a sobre de l'altre) i poden arribar a tenir 70 anys. També ens ha explicat que poden arribar a pesar 7 tones (com 6 cotxes junts).



El Raúl ha portat un elefant molt xulo de plastilina i un altre fet de cartró.  Ens ha explicat què mengen els elefants i que tenen molta memòria. També ens ha dit les parts del seu cos, que li donen por les abelles, viuen en ramats, que saben nadar i les diferències entre l'elefant africà i l'asiàtic.


La Teresa ens ha dit quines són les parts de l'elefant, que tenen molta memòria i busquen l'aigua. Viuen en ramats i cuiden dels elefantets petits. Ens ha explicat que són herbívors, mengen fulles, arrels, escorça d'arbre, branques i fulles.


El Toni ens ha parlat de l'elefant africà. Ens ha parlat de les seves característiques, que viuen en ramats, les mares i fills junts i els elefants mascles van per altra banda. Ens ha explicat que la trompa l'utilitzen per menjar, beure i banyar-se.


L'Adrián ens ha explicat moltes coses dels elefants i ha portat un puzle molt xulo que ha fet. Ens ha parlat de les parts de l'elefant, on viuen, el que mengen, quant temps està a la panxa de la mare, quant mesura i pesa. 


L'Aleix ens ha explicat que l'elefant és el mamífer més gran que hi ha, que menja fulles, branques, cacahuets, carbasses. També ens ha parlat sobre els diferents elefants que es troben en l'Àfica i l'Àsia. També ens ha explicat les diferències que hi ha entre l'asiàtic i l'africà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada