dilluns, 13 de març del 2017

EXPOSICIONS DEL PROJECTE

Avui dilluns hem tingut unes exposicions molt xules!



La Clàudia ha portat una titella d'elefant per a cada nen i per fer la seva exposició s'ha disfressat d'elefanta ballarina! Ens ha explicat un conte molt divertit i ens ho hem passat molt bé!


El Gerard ens ha recordat que els elefants són mamífers. Que són hervíbors (mengen fulles, fruites, cacahuets, terra...). Alguns viuen al zoo, al circ, a la sabana o a la selva africana. També ens ha parlat de les parts de l'elefant.


La Martina ha portat un treball on anava enganxant les parts de l'elefant i les explicava. Ens ha dit que es posen fang per a que els mosquits no els hi piquin. Que van en manada i els agrada molt banyar-se. Són enemics del lleons i amics de les zebres. Ajuden a les persones treballant, agafant troncs amb les seves trompes ja que tenen molta força.Són herbívors i els hi agrada molt la fruita. Ens ha agradat molt com van pintats els elefants de la Índia!


L'Àlex ens ha portat uns dibuixos molt xulos d'elefants que ha fet ell. Ens ha explicat que tenen quatre potes amb tres ungles, dos ullals, dos ulls, dues orelles, una trompa i una cua. Que tenen la pell grisa i rugosa. Que són animals molt grans i pesen molt. Que neixen de la panxa de la mare i beuen llet d'ella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada